ubat batuk

Hi, nak tanya lah.. kalau ibu menyusu makan ubat batuk "cap ibu dan anak" ada apa2 effect tak kat baby yg bf ??

2 Balas

Ubat batuk ni kuat. Xleh main simply makan je trutama kite yg bf ni. Jdi.. Preferrable awk pi klinik minta ubat batuk utk ibu bf. Mcm sye, sepanjang bf sye xmkn pape ubat sbb risau effect anak. Kalau batuk, sye minum air limau suam. Elakkan minuman berais dan selalu minum air

4y ago

No wonder la baby mcm sllu mengantuk je.

X boleh minum ubat batuk. Cuba mkn aiskrim vanilla- Dr sarankan