cirit birit

Nak tanya lah.. Bahaya ke untuk baby kalau ibu hamil selalu kena cirit birit? Risau pulak saya.. Skrg dah xde cirit birit tapi suami pulak.. Hahaha pembawakan baby ke apa? Nak kata salah mkn.. Sblum ni makn benda sama je masa awl mengandung.. Hmm minta pendapat

2 Balas

Kalau suami yg kene baby xde ape la..😅 kalau maknya yang kene,g la klinik kalau risau kat baby..😌

5y ago

Sy kena cirit birit sbb minum susu enfamama.. Pastu xde cirit.. Tapi bahaya ke sis

Kalau lebih 2hari bahaya sis, takut dehidrasi