function ?

nak tanya lah . apps ni untuk kongsi pasal mengandung ,checkup ,buku pink, perkembangan baby atau boleh kita berkongsi masalah juga?

25 Balas

Tak Tau la...layankan ja la postmasing2...Tak suka x payah baca...x nak Komen pun. Tak apa..ibu2 ni kadang Tak Ada tempat meluah..ni ja la medium dia ..so just layan Kan..scroll down jer

Kadang org pregnant ni emosi die lain mcm ckit..bile luah dlm ni die rse lega...jd bia la nk luah ape pn.. scroll je laju2 klu X bknan dgn post tu..☺️

Best juga apps ni, utk mslh emosi, psl kandungan, selepas bsalin, anak2 dan lain2 lagi.. Much more better than fb, dpt point.. Bila dh cukup points boleh redeem brg.. 😅 Dpt juga manfaat dr bbual kosong kan

Luahkan masalah pun boleh. Kadang kita nak luahkan juga pada orang kan, tapi tak tahu siapa. Melalui aplikasi ni, orang dapat bantu. Tapi kalau melibatkan rumahtangga, sebaiknya sorok nama buat anonymous.

Aar tak smua org dpt luahh dgn org lain dgn cara tu je.. nsib org tak smua sama dpt suami fhm .. tak salah dia meluahh lepas tu dpt kome n yg bgi dia semngat... .

Apps ni mmg ada pelbagai info, bkn tntg kehamilan jer. Kalu nk apps yg tntg kehamilan jer byk dlm Google Play store.

Lg best baca kongsi mslh dr kongsi gmbr upt...gmbr perut...mintak carikan nama....ade jgk crita lain sdp d baca

xde mslh besar pun bg org lain...

Ye yang ada kongsi masalah. Boleh ambil sebagai pengajaran mana yang baik.

Ade yg cerita ke,,xde lalu plak kt wall sy😂😂