Persalinan czer

Hi .. nak tanya la .. ni first kita nak bersalin czer.. saya ada masalah pp type 1 posture .. sekarang dah 36 week 6day.. esok dah genap 37 week.. doktor cakap 37 week kita nak czer .. tapi kita belum ada tarikh czer lagi sebab always AOR je.. agak² korang bilik OT tu akan ambik mmg genap 37 week atau macam mana ?? .. kita dah lama dalam ni wak.. nak keluar..

2 Balas

Sy pun pp type 1. Kalau ikotkn type 1 boleh je bersalin normal sis.. Sy doc bg pilihan & sy pilih utk bersalin czer.. Dah book tarikh, 30.1 nnt sy czer.. Time tu dah masuk minggu ke 39.. Anak Sebelum ni sy pp type 3,yg tu mmg wajib czer.. Czer pada 36weeks..