tnda bersalin

Nak tanya la kpd mommy pnglaman Saya 2hri lepas ad kluar secalit je darah koko slps tu kerap mngeras, kncing n buang air besar.... Blum rsa cntrction yg sakit betul2 nak bernk.... Adkah salah satu tanda bukaan da buka, maaf la wlaupun kita ni da bernk 10kali pun tnda2 tu bt kita celaru.. Sy 37week 4day

2 Balas

macam saya kn, baru 37 weeks jugak, tapi ada keluar air ketuban dah, pastu terus pergi hosp then kena warded sebab memang betul air ketuban dah pecah, then terus kena masuk ubat and induce, better pergi check, sbb case macam sy klu lambat mesti lagi bahayakn baby,

mcm sy.. ibu ank 4 n bakal ank 5..mmg kuar tanda drh coklat n lendir... tp sy akn tggu btl2 sakit br sy pegi hospital.. so smpi hospital bukaan jln dh 4cm...msk LR.. trs brsalin..