Scan gender 15week

Nak tanya korang, scan gender 15 minggu boleh nampak ke? Sebab tengok dkt sonobee, 15w ke atas boleh scan gender dah. Ada yg dah try buat n nampak tak? #scangender #15minggu #15week #SeriusTanya

9 Balas

boleh, tp by luck juga la nak nampak jelas.. mcm saya masa pg 17 weeks baby kepit kaki 😅 pastu scan masa 20 weeks tak jelas sgt sbb baby aktif sgt bergerak.. 22weeks scan kat HTA baru nampak jelas gender baby..baru la start beli barang2 baby and pilih nama semua..

Boleh je. Saya memang nampak awal terutama boy. Kdg girl je susah nak nampak sikit. Sis try lah, pujuk2 baby sebelum scan tu juga😁

sy dh pergi scan gender semalam di sonobee, baby boy tunjuk terus takde sorok2 dh dia hihi ,harga murah RM18 shj

saya dah buat 15w gender scan dkt sonobee. kecik sgt tk berapa nmpk. pastu 17w saya repeat scan lagi. baru nmpk 3line 🌸

Boleh nampak atas kerjasama baby. Tapi doktor advice 20 weeks ke atas sebab physical baby makin jelas. Your call

Kecik lg..biasa kalau utk detaisl scan pn dia nk usia 18w tu pn 50/50 sbb kecik lg..

Mahal x harga sonobee ni . Heheh kita rasa mcm nk try g sini scan gender je

19h ago

klinik dr aryana ok gak.. sya scan gender 16week rm90

dah.. sy scn dkt sonobee 16w1d npk jlas buger sign.. alhamdulillah

Mybe boleh. Tp prefer 18w ke atas. Sy dlu buat scan 21 w