Nipple berdaki (3rd trim)

Hi nak tanya. Knp nipple sy berdaki ye walaupun lap guna baby oil setiap hari lps mandi? Selain berdaki, dia ada mcm kulit2 kering kt area tu. Tak gatal, cuma pelik knp berdaki. Rasanya tiap hari mandi, sabun bdn, n bersihkan guna minyak. #firstbaby #pregnancy #ingintahu

2 Balas

sbb susu dh mula nk kluar wak. sbb tu hari² kna brsihkan😊 susu kluar pn sikit² sbb tu kita tk perasan. org ckp elakkn guna mnyak utk cuci, sbb nnti bby nk hisap kt situ kn. better lap pkai air suam je or pkai je wipes utk nipples.

mmg sentiasa kena bersihkan.. sentiasa ada.