Biskut harian untuk 1tahun 4bulan.

Nak tanya kepada semua. Sehari berapa keping ye baby boleh makan biskut? Saya buat biskut sendiri dan anak makan 3keping. Boleh ke tambah lagi qtynya atau cukup dah 3 keping untuk snacking time waktu petang. Terima kasih

1 Balas

ehh sebaya baby kita..hehe saya bagi je berapa yg ank nak, dia kenyang akan stop mkn..share la resepi sis? saya hari tu buat kejap je dh hbs.. nk buat kemain bercinta, habis kejap je..tp seronok la tgk ank mkn..dia suka..😆

3y ago

hehe, seronok kan 1st buat terus jadi.. ohh ni ala2 kuih semperit la ni..ok sis..tq share..nanti saya try utk anak saya..😍