Sakit bahagian punggung

Nak tanya kepada mom.. saya ni dah masuk 8 bulan raya ni masuk 9 bulan.. sakit bahagian punggung tu ya allah rasa macam nak jatuh banyak kali 😭😭 sakit sangat kejap2 sakit kejap2 sakit… normal ke sakit bahagian punggung #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

sama lah, sy pun sakit belakang dibhgn pinggang tu makin kerap, duduk sekejap x smpi stgh jam pun mmg terus rasa skit blkg,,baring pun kdg terasa. Takut beranak awal pla😩😩 Due bulan 5 ni,, tp mcm x sampai ja rasanya ni.

1y ago

tula saya pun😭gisau terberanak hujung bulan nihh due bulan 5 a