Sakit bahagian punggung

Nak tanya kepada mom.. saya ni dah masuk 8 bulan raya ni masuk 9 bulan.. sakit bahagian punggung tu ya allah rasa macam nak jatuh banyak kali 😭😭 sakit sangat kejap2 sakit kejap2 sakit… normal ke sakit bahagian punggung #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

baby da nk keluar tu kepala dia da masuk laluan mmg akn sakit punggung sbb ready utk baby nak keluar.. pack brg siap2 sbb takut kamu beranak awal dari due date..klu kita preggy ni jgn kira bulan better kira mggu baru kita dpt tau baby matang or tdk..37w baby da matang even blm smpi due date klu 37w da blh beranak..

sama lah, sy pun sakit belakang dibhgn pinggang tu makin kerap, duduk sekejap x smpi stgh jam pun mmg terus rasa skit blkg,,baring pun kdg terasa. Takut beranak awal pla😩😩 Due bulan 5 ni,, tp mcm x sampai ja rasanya ni.

1y ago

tula saya pun😭gisau terberanak hujung bulan nihh due bulan 5 a