23 minggu

Nak tanya kepada ibu ibu yang tengok post ni .. kalau kandungan 23 minggu berapa bulan erk?

51 Balas

nah

2y ago

Kadang tak tahu kiraan bulan macam mane sebab lain lain kiraan nyaa kan hm

hi mommy,sy ada jual tilam baby,nk mintak mommy suma support ig sy mebie.snuggle blh cuci mata😚 mana tau ada yg berkenan😘tq

2y ago

ada kelambu x sis

☺️

tgok nie..

23 mnggu bahagi 4mnggu(sebulan) : 5 bulan 3 mnggu

2y ago

Sama dgn klinik desa saya .. 23w bersamaan 6bln , so apps ni sama dgn kiraan dekat klinik desa 😅

Ni saya ada save. So boleh tau brape mggu tu brape bulan 😊

Bahagi je dgn 4minggu. Sbb dlm sebulan kan ada 4 minggu. Kalau 23÷4=5.*** maksudnya dlm 5 bulan lbh la tu.

6bln lebih sis

klau 21 minggu 4 hari brpa

6bulan lebih .. apps ni sama je mcm kiraan dekat buku pink kita ..