Clear blue digital and non digital

Nak tanya, kenapa non digital dpt positive faint line and digital not pregnant? Sy confuse since sy spotting dh 2 hari..urine ambil waktu petang sbb saja2 nk cek, adakah terlalu awal atau mmg tidak pregnant? Result semua bawah 3min.#FirstTime #firstbaby

Clear blue digital and non digital
11 Balas

🌸ᴅᴀʀɪ ᴘᴀɴᴅᴀɴɢᴀɴ sʏᴀ ᴛɢᴋ sɪs ᴘᴜɴʏᴀ ᴍᴀᴄᴀᴍ ᴅᴏᴜʙʟᴇ ʟɪɴᴇ .. ɪɴsʏᴀᴀʟʟᴀʜ sɪs ᴀᴅᴀ ᴛᴜ..ᴍɴɢᴋɪɴ sɪs ᴛʀʟᴀʟᴜ ᴀᴡᴀʟ ᴄʜᴇᴄᴋ, ɴɴᴛɪ ᴊᴀʀᴀᴋ ᴋɴ 2ᴍɪɴɢɢᴜ ᴄʜᴇᴄᴋ ʙʟɪᴋ..ᴍsᴛɪ ᴄʟᴇᴀʀ ɴᴍᴘᴋ.🙂👍🏻

kalau yg cb yg biasa tu kalau period pun dia boleh detect . sy penah kena jgk dulu test masa sehari before period and kluar samar2 plus mcm tu and tk puas hati terus beli yg digital and result not pregnant 🙂🙂 . lps tu terus dh tk beli yg cb biasa tu . melainkan kalau upt biasa double line terang baru berani beli yg digital

sy test preggy dlu guna yg nie jgk..mse tu da dkt 2 buln xperiod..boleh cek pn sbb pgi tu mntah kuning..bile cek tga ari tu trus naek line..skg bby da 3 buln lbih..in sha Allah moga ad rezki sis Amiin

kalau betul2 nk cek bangun pagi kencing yg pertama tu puas hati resaultnya....insallah ada rezki buat awk

Yang upt lain tu semua pun buat petang ke sis? Nampak macam semua negatif kecuali 1 tu je ada faint line

Sy cuba lagi skali pagi ni dan faint line lagi dgn clear blue non digital..

try buka case upt digital tu sis..tgk strip dlm nya..kot2 la ada 2 line...

Saya nak plus kat upt tu. Semoga ada rezeki untuk puan ye. Aamiin❤️

yg upt smua tu kcuali faint line ni ambil sample time bila?

Wktu ptg tak berapa accurate. Buat awl pagi

2y ago

kalau ada spotting diawal kehamilan ni xnormal tau awak.. terus ke klinik atau hospital okay.. ada 2 reason je spotting ni.. ancaman kpd keguguran atau janin nk menempel dkt dinding rahim