Pregnancy etopic buang 1tube

Hi nak tanya , kemarin scan after 2w repeat scan,disahkan etopic dan sdh czer buang 1tube.. ada ka peluang hamil tu ada atau tkut berulang lagi .. ada tak sma kes macam sy pregnancy etopic .. tq #sgt down

10 Balas

Hai , sama mcm sya ectopic tahun lepas .. setahun menanti utk berisi balik skrng alhamdulillah dah 13w .. sya consume folid acid trus .. tpi mmg time pregnant dorg akan slalu refer pakar sbb nak berjaga2 dri awal sbb tu kalau tau dah positif trus buka buku pink .. sbb dah ada sejarah ectopic

4mo ago

sis bukak buku pink week keberpe sy pon ex etopic skrg tgh prengt bru 4week 5hari mcm tu