assalamualaikum .

nak tanya , kat sini ada tak siapa siapa yang minum susu anmum lepastu terus sakit perut yang bila buang air besar najis jadi cair sangat , kadang sampai keluar cecair warna putih . kalau ada tolong bantu please , saya taktahu punca saya sakit perut ni sebab susu atau keracunan makanan 😔😔#firstbaby #bantusharing #ingintahu

2 Balas

atas badan masing2 sis..ade Susu sesuai ade x..ade y alah laktosa..tu cirit..sis blh je gantikan Susu tepung tu pd Susu kotak mcm hl..

sy xde pengalaman najis cair minum anmum. tp sy sembelit. tukar susu bru ok.

3y ago

ouh yeke sebab mula mula minum susu anmum ni okay , bila masuk 15week terus cirit birit jee sepanjang masa