Keputihan berwarna coklat

Hi all.. nak tanya kalau tiba tiba keputihan berubahan warna kecoklatan ada maksud/masalah apa apa tak? Sekarang saya 34 week#firstbaby #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

Ibu2 semua, jika ada keputihan. Tak kisah warna apa sekalipun. Gatal atau tak, berbau atau tak sila la maklum pada nurse dan doc awak semua ye. Keputihan semasa pregnant mmg normal sbb perubahan hormon ibu tapi keputihan juga bahaya utk baby So pls ibu, since dah bertukar warna ni segera inform doc awak. Awak pun dah 34w. Risau ada jangkitan kuman

kalau berubah warna & ada bau better ke klinik atau bila check up bgtau nurse. Takut ada jangkitan

2y ago

Alhamdulillah. Saya pun dh ke hospital & dari sample yg di ambil tiada apa2 jangkitan. ❤️

sy 36weeks, ad klua kptihan dgn drh.. dh g hospital dktr cek kncing kotor..