Nak datang period ada tak puting rasa tak selesa?

Nak tanya kalau nak datang period ada tak puting kita rasa sakit macam bengkak tapi tak bengkak dia jdi sensitif kalau kne kain baju ke apa apa ke.. ada yg blh share pengalaman nak dtg period atau tu tgh pregnant/baru lps keguguran? Saya period tak dtg sebulan dh.. bila check upt negative..

2 Balas

Ada. Saya akan sensitif/ sakit nipple setiap kali nk period 😁

11mo ago

saya first time rasa macm ni.. sebenarnya saya sebulan tak dtg period bulan ni tak thu lagi dtg ke tak.. check upt negative.. jdi tak risau lah saya kalau ada org pun rasa yg sama mcm saya.. risau penyakit lain mcm cancer ke apa je.. 😅

Saya🙋🏻‍♀️tu tanda saya nak period

11mo ago

patutlah.. saya first time rasa macam ni.. tpi tulah period tak sampai sampai lagi..bulan lps tak dtg bulan ni tak thu lagi..