Confirm pregnant?

Hi nak tanya kalau macam ni confirm pregnant ke? Atau tunggu line jadi pekat baru confirm pregnant? 😅#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Confirm pregnant?
18 Balas

double line pekat atau samar, dikira positive 🤗 kalau nak double confirm, bileh je try upt jenama n jenis lain pulak 🤗 saya try double confirm guna upt lain masa tahu double line

2y ago

upt boleh beli banyak2 , saya pakai jenis strip. 50pcs 1 box belas ringgit. kena cari yang 10MIUI sensitivity

tahniah confirm pregnant puan .. t line tu pekat sangat memang hormon tinggi dah jaga diri moga mudah urusan

2y ago

Ohh yeke, aaamin terima kasih

double Line pkat samar positif sudh tu puan kecuali lh jika lnsung 1garis je...

2y ago

ndk juga sis saya pun mcm sis juga samar² kena tnggu 2.3 hari mcm tu bru terang...hehe

tahniah https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y ago

Sy tak boleh join lah knpa ya

Tak pyh tggu dah sis..kira pekat sudah.. congratulations..jaga diri n kndgan..

2y ago

Terima kasihh, insyallah sis

Alhamdulillah... comfirm+VE sis insyaallah rzki sis taun nie jgak tuh 🥰

2y ago

Alhamdulillah insyallah aaamin, tekejut check naik 2 line ☺️

yes. sis pregnant. nt blh pegi klinik utk scan dan check up

2y ago

Awl lg boleh scan tak sis?

awk pakai biotest ke? bkn tu utk cek kesuburan ke

2y ago

aah sy pon br tw . igt kan mmg ad tok cek ksuburan jew

tahniah puan ! semoga puan dan baby sihat selalu ..

2y ago

Terima kasih awak ! Semua yg baik2 jgk utk awak 🤗

Alhamdulillah tahniah sis positif ni 🥰

2y ago

Alhamdulillah, terima kasih awak 🥰