Ujian Darah Beta Hcg

Nak tanya, kalau kita ambik ujian darah hcg kat klinik swasta selalunya ambik masa berapa lama ya untuk tahu keputusan? Ataupun pihak klinik akan call kita sekiranya dah keluar keputusan? Siapa pernah alami pengalaman seperti ni komen jap 🥹#pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

Saya buat 2 jam je dah dpt result. Awak kena tanya klinik tu bila boleh dpt result & akan dimaklumkan kt awak mcm mana

9mo ago

Dah dapat dah result tadi awak tapi hormon rendah dr sahkan darah yang turun sekarang dikira sebagai period 🥺 kena cuba lagi lah next time, mudahan melekat. Doakan saya