Serah diri sbb gdm

Hi nak tanya, apa procedure nak kena serah diri kt hosp sbb gdm nnti ya? Saya 36 weeks harini (1/1/23) kena serah diri bila 38 weeks nanti (14/1/23) harapnya baby keluar dulu la takperlu induce. Tapi tulah nak tau, cemana ya nnti nak kena pergi hosp tu? Dtg pagi ke cemana? Ke dpt surat dri KK ke? Or pergi PAC pstu bgtau kena serah diri sbb gdm gitu? Alaaa buntu nya. 😅🫠#ingintahu #pleasehelp #Gdm

1 Balas

biase kk akan bg surat dulu hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

1y ago

Oh mmg akan dpt surat ya. Okok tq 🫰🏻