39 weeks 4 days

Hi , nak tanya kalau keluar lendir coklat takda darah dan kuantiti nye sedikit , perlu terus ke hospital ke ? Tanda2 contraction takda lagi ..sakit2 pun belom ada ..kalau terus ke hospital nanti di suruh balik pula 😅#firstbaby #pleasehelp

2 Balas

tu tanda², macm sy dlu mcm tu juga 39weeks turn lendir jernih beserta ade sikit drh. pun sama xde tnde. bgtau nurse yg slalu chekup kte perlu ke x pergi. sy pergi tp kena tahan masuk wad 3hari juga la lpaa tu mntk balik sbb xde tnda² bby nk kluar pun. apa² pun tnye nurse kk

tanda2 tu