Risau kaki bengkak

Nak Tanya kalau kaki bengkak normal ka..berat badan pulak naik sebulan kadang 4kg..dari start mengadung sampai sekarng..selera makan sungguh sy dah minum air gula 2x tapi xda sangkut...ada risiko untuk beranak awal ka.. #26minggu3hari #firstbaby #bantusharing

1 Balas

saya ada kaki bengkak. kalau tekanan darah normal dan gula dalam kencing normal, takde masalah. saya dah 37 minggu. tak kena bersalin awal l. tunggu tanda2 je sekarang.

4y ago

alhamdulillah xda semua tu..cuma pedih ulu hati ja kadang2 2