Ingin mengetahui apakah ada pengalaman yg sama.

Nak tanya kalau hamil 6 minggu keluar flak coklat normal ke,hari ni dah masuk 9 hari keluar flak coklat tp dalam kuantiti yang sedikit, tidak memenuhi pantylinear.ada sesiapa ibu2 pernah rasa pengalaman awal hamil begini.#firstbaby #bantusharing #firstmom #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

saya dulu pun start kena macam tu. better pegi hospital… check sama ada baby okay ke atau tidak… saya bermula flak coklat sampai lah turun darah merah and gugur… kalau boleh minta doc ubat kuatkan rahim dan banyak berehat lepas check keadaan baby kalau ok…