tanda bersalin

nak tanya , kalau dah pecah air ketuban . air tu akan keluar sekali byk ke atau pun sikit sikit ? #firstbaby

2 Balas

First pecah kuar sikit je. Takde contraction jdi makin risau terus je p hospital kena tahan. Bila bukaan da 7cm baru nurse tu pecahkan air ketuban kali kedua. Sy beranak after 1jam.

Ada yang banyak ada yang sikit..kalau yang sikit tu agak berbahaya sebab kita tak tahu air cukup ke tak..takut baby lemas