nak tanya

Nak tanya,,,,, kalau bju bby. Biasa brapa helai ye mommy2 beli ? Utk 0-3bln.. Skrg bru ada 4.. Biasa brapa ye

2 Balas

😅 0-3 sya beli cuma 3helai.itu pun untuk guna masa dlm ward... Selebihnya 3-6.. 3-6 pun cutting kecil...

4y ago

Awalnya sy terus beli 0-6m brand pureen. Lps tu ramai suggest beli jgk saiz newborn sbbnya nnt tk tau lagi saoz baby besar mana. Sy pn beli la jgk dalam 4helai nb. Tp tulah lain brand lain cutting. Total dah ada 12helai. Skrg ni tahan napsu spy jgn beli baju dah hehe

10 dah ok kot. Ramai suggest beli sikit je,sbb baby cpt membesar