BSP nak tahu

Nak tanya kalau bacaan BSP saya . 6.0 , 5.8 , 6.3 , 6.0 tinggi ke ? #bsp#ingintahu #pleasehelp

2 Balas

bsp 6.0 pagi tinggi. kene bawah 5.3. sis on diet ke atau on meds. if masih on diet bacaan pagi tinggi tu. try malam ambil protein n sayur je. Sy mlm amalkan apple cider vinegar utk turunkan gula pagi. tak pun lps makan sis pergi jalan exercise sikit.

6.0 yang first tu pukul 8am ke? Tinggi tu. Yang saya diajar, bacaan pagi yang pertama kena bawah 5.3 Lepastu kita gap 2jam puasa, bacaan kena bawah 6.7