Perancang depo

Nak tanya kalau ambik depo, drh keluar nonstop tu tak serasi ke mksudnya. Sy cucuk depo bulan 2 hritu. Pastu darah nonstop smpai bulan 3. Pertengahan mac tu ada stop kejap dlm 5-6 hari. Pastu start keluar drh fresh(period) balik 26hb smpai la 11/4. Smpai hrini masih xperiod. Next appointment utk cucuk depo esok 29/4. Kalau kata tak serasi kan, pastu kita ada bersama tanpa protection lain, ada kemungkinan utk preg ke? Risau plk.

1 Balas

mmg gitu side effect dia. ada yg berdarah non stop, ada yg tak berdarah langsung. kalau tak pakai protection mmg akan ada chances la nak pregnant. yg pakai pun boleh pregnant, inikan pulak yg tak pakai.