KULIT KERING DAN MULA GATAL2

nak tanya, ibu2 tahu x losyen atau apa2 yg blh apply , dkt kulit perut yg kering. Masuk 4 bulan lebih, kulit jadi kering and gatal2. risau nak garu sebab org kata nnti tnggl parut yg teruk. dah mula timbul rashes. Dekat breast pun mula gatal2 sebab dah mmbesar, air susu incrdibly banyak. Obvious beza dari before preggy

2 Balas

Dari 8w saya dah start sapu lotion palmers. Masa perut start membesar dlm 4- 5 bulan tu takde stretch mark dan kulit pun tak kering. Gatal sikit tu ada la tapi tak kesan apa pada perut

pakai lotion yang ibu mengandung boleh gunakan. ramai pakai palmers cocoa butter