Bersama Ketika Mengandung

Nak tanya ibu2 sekalian.. mungkin ada yang terkejut dengan soalan saya😅 ada yang pernah alami situasi seperti saya tak. Berniat nak tanya doktor terus tapi nak tanya ibu2 dulu. Ada yang pernah terrrpregnant tanpa intercourse?? Maksudnya penis tak pernah masuk langsung sampai kandungan 2nd trimester dah sekarang. Memang buang ‘kuah’ luar far*j. Sekarang nak cuba lagi sebab takut nak keluar baby secara normal tak lepas nanti. Ada apa2 nasihat/cadangan daripada ibu2??#firstbaby #pleasehelp

21 Balas

bg soalan yg mudah & lengkap untuk dibaca dik.. yg sy fhm awak mksdkan bersama tp buang luar tp lekat perut jgk.. tp soalan yg bawah kami x fhm..

12mo ago

Tt ni vaginimus trauma utk bersama dia mmg penis xpernah msk dlm tp bila pancut luar vagina kebarangkalian utk pregnant mmg ada jika sperm sihat. Ade je kes mcm ni. Yg inject sperm guna picagari n mengandung pun ade.

saya langsung tak faham apa yang awak cakap. nak bagi jawapan pun saya tak faham ayat awak cakap apaaa😅😅😅

Binggung😂.. maksudnya mama tida perna bersama suami dari mula pregnant sampai 2nd trimester ke ?..

Hmmm, rasanya puan kena lebih banyak membaca ye puan. Maafla tak paham soalan puan.

Mmg terkejut dgn soalan awak, sbb semua org baca pun tk fhm. Betul2 terkejut 😂

Soalan tergantung

sis vaginismus ke?

12mo ago

sy rasa laa sy vaginismus..

aikk pelik

x paham..

kuah