Susu Yg Bagus

Nak tanya ibu2 kt sini apa susu yg bagus utk bayi yg baru lahir..sbb kekurang air susu ibu..

1 Balas

morinaga

4y ago

dah 2 confinement center sy keje, kedua nye pakai susu morinaga.. 1 confinement center bagi free pada mommy, 1 lagi andai nak beli sbb rata2 mommy masuk brpantang belum ade susu badan.. susu morinaga ni salah satu susu yg tekstur nye sama mcm susu ibu.. nnti berak bby pn akn sama mcm bby minum susu ibu.. cuma kalau bby nb sminggu wrne mecanium.. 😊 boleh cuba ke farmasi utk dpt lebih info..