susu yang bagus

Hi ibu2 semua, sy nk tanya susu apa yg bagus untuk baby yg bru lahir ..sy nk prepare je takot susu bdan kurang..sy bru 1st time ?jd x brapa pasti psal susu bayi ni

1 Balas

Hi, time nak buat buku pink tu nurse tanya sy nnti nk breasfeedkan baby ke nk bg formula milk, sy jawab xsure. Yea la first time mommy, kita x tau kita ni boleh ke generate susu utk baby kita nnti. Nurse terus advise sy suruh positif. Kena ad niat nk breasfeed baby smpai 2 thn sbb susu ibu tu yang terbaik. So my advise to you sama mcm nurse ni advicw sy. If you're a muslim then we can pray for it😊. Semoga bermanfaat 😉