Bayi tidur meniarap

Nak tanya ibu², kenapa sejak baby saya nak masuk 6 bulan gaya tidur pelik meniarap sendiri. Dah atur nanti die niarap balik. Risau jadinya. Takut hidung tersumbat ke bawah Ke ape. Tp xde lah. Cuma risau. Firstdaughter. Firstmom.

Bayi tidur meniarap
1 Balas

rsnye normal kut..tp kita kena rajin selalu tgk supaya hidung ank xtertutp... dlu ank sy pn mcmni.puas btlkn kedudukan tdo..last2 tdo mcmtu juga..bila dh bsr sikit..br dia tdo ok..dia try tdo ikut selesa kut..tuk dia tdo lena..tp kita kena la.pantau jika dia tdo mcmni..tkut idung trtutup.. #TAPSupermoms