Threatened miscarriage and Cyst!

Nak Tanya ibu2 dekat sini yang early pregnancy pernah Tak terjadi bleeding dekat vagina secara tiba2 semasa nak buang air?? Ubat yang doctor bagi tu betul2 boleh support baby ke?? Saya Ada Masalah bleeding secara tiba2,masa nak buang air Dan bila pakar scan saya Ada cyst 2cm Dan ada sedikit bleeding di vaginal... Check jalan tutup.. Cyst after birth Akan hilang ke??? #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Hi Puan. Puan boleh check article ni untuk info yang lebih details. https://my.theasianparent.com/tanda-cyst

sis sekarang mcm beby nie selamat ke