prosedur bersalin di hpj tanpa fpp (penjawat awam)

nak tanya ibu2 ade tak yg da bersalin di hpj tanpa fpp tu. suami bole teman ke dan berapa caj ye. kalau penjawat awam kene bayar juga ke.? #ingintahu #firstbaby #bantusharing

3 Balas

saya baru bersalin 12/2/22 di hospital putrajaya. Suami dibenarkan teman ke laboor room dgn syarat perlu swab test . isi borang sebelum bergerak menuju ke laboor room .

xboleh teman. tapi skrg x tau la boleh ke x 🤗 penjawat awam pun kena bayar xsemahal public 🤗

suami xbole teman