Apa khabar semua🤗

Hi,nak tanya. Haritu 20/2 saya cucuk kancing gigi. Dan Kesan cucuk tu makin membengkak dan gatal. Bahaya ke tak ya kalau macamtu? Takut ada apa apa infeksi je.

1 Balas

yee dah la bengkak gatai pulak tu huhuu saya biar je dalam berapa hari surut bengkak tu n baik sendiri . ada yg suruh tuam dgn ais bagai saya tak buat pun 🤣

8mo ago

ooo so memang normal la ek. sebab risau infeksi je. ha tula memang gatal gila pastu merah je dekat kawasan kena cucuk tu.