Berapa kali baby bergerak?

Nak tanya , dalam sehari berapa kali eh baby akan kick kita? Sebab baby saya aktif tapi ni kali kedua dia tak kick ganas ganas macam selalu. Normal ke tak eh? Risau pulakkk ??

1 Balas

Satu hari dlm tempoh 12 jam kene cukup 10 pergerakan baby. Termasuk lah tendang ke, dia menyiku ke berpusing ke kira satu gerakan sis. Slalu 28w ke atas bru nurse ajar kita mcm mne nak kira. Klau kandungan bawah pada tu, belum kira lgi

4y ago

Ohhh okay sis , terima kasih🥰