Test line terang dari contorl line

Hi nak tanya. Dah masuk kali ketiga check. Yg ketiga tu "test line" lagi terang dari "control line". And saya langsung takda alahan. Betul ke saya pregnant? Sorry sekadar bertanya 🙏

Test line terang dari contorl line
1 Balas

InshaAllah dah betul lah tu. tahniah sis ☺️ awal awal kadang memang belum ada alahan lagi pun. Sama macam saya. Untuk confirmkan mungkin boleh terus pergi buat ujian darah check hcg (beta-hcg) kat klinik atau hospital ye