hi moms

Nak tanya, d usia kandungan 5minggu mcm mana nak check denyutan jantung si kecik ni? Sya belum check mnggunakan prgnt tst lagi, dahh seminggu sya tak haid, tpi sya nak check mnggunakan kaedah denyutan nadi. Dlm apps ni kiraan dari HPHT usia kandungan dahh 5minggu. Ada sesiapa bole bantu bagaimana cara mngira nya? 😚

1 Balas

kita mmg xley kira denyutan bby pon. hanya by scan boleh tengok denyutan jntung bby tu.