Celah bontot berbiji

Nak tanya, celah bontot anak sy ni timbul ruam berbiji... sebelum ni Okey je.. cuma 2-3 hari ni guna wet tissue... sebab tu ke?

Celah bontot berbiji
5 Balas

hai sis...sya nak tgur hrp nnti kdpan nnti sis jgn post gmbr bgini ya, sbb dlam apps ni Kita x tahu adkaha smuanya ibu atau ada yg bukan ibu. sbb skrg bnyak kes dh dgn pedophile huhu.. nnti sis tnya je dlam soalan xprlu srtakan gmbr .. ya sis. maaf sis kalau tguran sya buat sis x suka.. terima kasih ya

Klu dekat rumah cucilah pkai air. Lagi selesa dia. Mgkin dia allergic apa2 pada wet tissue tu

N klu da ruam, x perlu tisu basah.. guna air paip trus n jangan letak bedak

tak perlu tisu basah.. lebih bagus basuh dgn air paip terus..

Sama la baby sy. Sbb pakai wet tissue ke 😅