Scan 5d week ke 27

Nak tanya boleh ke scan 5hd masa minggu ke 27? Dah nampak clear ke eh? Sorry first mom 😅

5 Balas

Saya pun plan nak buat 28w nnt tp tu la setiap kali pg scan baby xnak bagi tengo muka pun🤣 taktau la nak buat ape. Icecream dah mkan airsejuk dah minum sama je 🤣

dah boleh dah tu , saya buat masa 24w nampak dah tapi tak tembam lagi , sono tu suruh datang balik scan 29w baru baby nampak cantik tembam

Boleh sis. saya buat scan details + 4d masa 24 weeks. Tapi baby tutup muka pakai kaki dgn tangan, jenuh pujuk tak nak tnjuk muka jgk🤣

11mo ago

Harap2 baby bagi kerjasama 😅😂

Saya buat masa week 26 dah nampak. Siap nampak dia yawning. 😄

11mo ago

Hahah comey. Mcm x percaya tht baby dlm perut kita. First time mum biasalah excited lebih sikit hehe

maybe