27/7 last period

Ada tak mommy2 yang last period 27/7 dan dah scan? Sekarang berapa weeks ya? Dah nampak baby ke?

4 Balas

sy last period 29/7. now dh 8w. dh scan nmpk kantung and janin. ada heartbeat🥰

3d ago

sama la saya pun 29/7 , masa 6 week dah scan , ni nak scan untuk 9week

masuk dlm apps tarikh tu. nti keluar la brp week. sllu 8w keatas baru nmpk

saya pun last period 28/7 skrg dh 8 week, dah nampak heartbeat baby kelip2 😍

3d ago

Tahniah sis 🥰 Boleh tahu tarikh scan bila ya? Bila EDD sis?

Saya last 29/7. Skrg 8minggu. Dah scan and dah nampak kantung and janin 😊

4d ago

Edd bila sis? Saya lom gi scan lagi 😂