Gambar scan baby

Nak tanya boleh ke kita share gambar scan baby tu. Ade orang cakap gambar scan baby tu aurat. Setiap kali scan mesti excited sgt2 nak tgk pergerakan baby tu. #firstbaby #firstmom

9 Balas

Saya tgh pregnant. Sy pun byk dgr ceramah ustaz & baca pasal boleh ke upload gmbar scan & share pada umum. Jadi sy concludekan, janin tu bermaksud ‘tersembunyi’. Jadi ustaz & mufti tak galakkan kita untuk share walaupun gmbar scan tu bukan aurat kecuali kalau ternampak perut ke apa dikira aurat. Cuma dia berasal dari perkataan tersembunyi jadi lebih elok kita tak tunjukan pada umum. Apa saya buat, sy share pada close friends sahaja and strictly semua perempuan. Moga membantu ❤️