Folic acid

Nak tanya, boleh ke ibu mengandung makan ubat ni?? #ingintahu

Folic acid
30 Balas

Bole sis saya pun makan iberet ni alhamdullilah hb rendah jadi makin naik bila makan iberet ni

boleh sis..sy time pregnant xboleh makan ubat yg kk sbb sembelit so mmg makan iberet jee

Boleh, saya ambil pun atas saranan doktor, dan syukur alhamdulillah HB saya normal

saya makan ubat nie...dari usia 5week smpai skrg dah 32week..sgt okay utk saya

Sye pun mkn ubt ni..sbb hb rendah..mkn ubt klinik x jln..mkn ni bru naik hb..

yer. sy mkn nie. doctor kata paling bagus. tapi apa2 consult dulu dgn doctors

Saya makan ni period saya terus tak datang dah 2 bulan. Kenapa eh

Saya makan ubat nie hb dari drop n sembelit teruk sampai kena buasir..

3y ago

sama sis. mmg hb saya naik 11.8 dari 10.4 lps makan iberet tetapi kesannya saya kena buasir sampai berdarah. saya terpaksa tukar ke tablet blackmores pregnancy iron yg berasaskan tumbuhan yg tidak menyebabkan sembelit

Saya mmg Makan iberet sbb complete n add on minyak ikan

Boleh sis. Saya telan ubat ni 2biji sehari.