buku pink

Nak Tanya, bila sesuai buka buku pink?

18 Balas

Lps da tahu preggy tu boleh terus buka sis tak ada masalah. Sy dapat tau masa bby dh 2 bln lbih . Time tu kena beleter dgn nurse sbb ta buka buku awal2 😅

Biasa 10 - 12 week. Awal pon boleh. Tapi acid folic still kena makan even tak bukak buku lagi

8w bole buka dah.. Pernh msa ank kedua p buka msa bru 6w. Klnik x buka suruh buka msa 10w

Saya 6 weeks dah buka. Doc kata buka awal lagi elok sebab boleh pantau awal.

Bile da thu preggy trus bukak buku... Sy 6mgu da bukak buku da...

8 minggu dah boleh buka. boleh KK pantau kita awal-awal.

Slpa dpt tahu pregnant.. Biasa ya lpas 8-12 minggu

Mula 8 weeks dan sebelum atau pada 12 weeks

Sy buka buku time baby da 2 bulan

Sblum 12 w dh boleh buka