Berborak

Nak tanya. Biasa mommies bual apa dengan bengan baby dalam perut ye ?

25 Balas

Saya just borak yg biasa2 jee takdelaa borak beriye sangad, cuma kdangtu sambil usap perot baca selawat surah2 je. Sebab taktahu nak borak apa 😅

4y ago

Haha samala sy. Bonding dgn cara usap perut, pegang benjol2 kat perut. Pastu ngaji sama2. Nak bercakap mcm tak reti. Tunggu dia kua nanti nak pokpek byk2 🤭

Sy akn ckp..syg ank ibu....sambil usap2 perut...n sy harap anak sy shat..ckup sifat..n dipermudahkn segalanye nanti..Aamin...

Suruh dia keluar awal jgn keluar lmbt2...sebb mama dia nk kurus blik..nk tido dengan bebasnya..nk pkai cntik2 macam dulu..😂

4y ago

Benda tu akan jadi bila dia besar sikit dalam 2 3 tahun😌 tak pun sruh jela cik somi lbih banyak uruskan😂

Sya Borak cam smbil berdoa gitu..usap2 smbil ckp,semoga bby membesar dgn sihat..cukup sifat dan lahir cukup bulan..gitu😄

Pesan..kongsi mknan sama2..nnti boleh baru dari hospital sama2...taknak satu balik..satu lg kena tinggal hospital

Tanya dia buat apa kat dalam tu, dah tido ke, lapar tak hahaha pastu kacau kacau dia suruh bangun hehe

Sy akan ckp :Mommy akan cuba jaga mkn dan jaga diri baik2, dan baby pun kena survive ye.

Macam-macam hehe. Tanya sihat ke tak, kenyang ke tak. Ada masalah pun bual kat baby.

Mcm2 sy borak😂 ni tgh tggu hari.. Dok pujuk kluar cepat

Selalu borak jd baby baik dalam perut.