Tolong saya

Nak tanya. Biasa mommies berapa minggu cek upt positive? Berapa minggu start loya2 pening2 semua tu? Sy skrg tgh tak sedap badan. 2 3 hari ni suhu badan tinggi. Pagi ni tak sedap badan pastu loya2. Dah cek upt sebelum subuh tapi satu line je. Due period taktahu la sbb bulan lpas bru first period selepas keguguran bulan 10/2020, kalau ikutkan harini 30hari dari my first day period. Last pregnancy takde rasa pape pun, period lmbat cek terus positive. Nak pegi klinik pun dengan musim2 covid ni sbb kawasan sy zon merah, takut tak dilayan 😭

1 Balas

Bila missed first period by 2 minggu dah dapat agak pregnant. Bila buat test betul rupanya