Susu badan

Nak tanya betul ke ibu yg lahir secara c-zer susu badan lebih sikit dari yg lahir normal? #ingintahu

15 Balas

Xbetul tu.. ada je bersalin czer sampai bengkak susu.. susu keluar memancut.. depends atas demand baby susu ibu ni sis

1y ago

Yupp setuju. Saya bersalin czer, susu meriah sampai selalu bengkak susu. Skrg anak nak masuk 8 bulan pun Alhamdulillah susu masih banyak. Depends on demand baby. Tak kira normal or czer.