Susu badan

Nak tanya betul ke ibu yg lahir secara c-zer susu badan lebih sikit dari yg lahir normal? #ingintahu

15 Balas

salah soalan nie.. bkn sikit ke byk tp cpt ke lmbt.. yup, klu czer memg susu bdn lmbt sikit ada sbb ble bsalin normal ade hormon yg merangsang susu bdn.. lps czer, kne kerap skin to skin ngn baby utk merangsang susu bdn..

1y ago

tq2.. sbb info nie sye dpt tyme sye study dlu2.. maybe sye yg silap paham.. nseb soalan nie x kua exam klu x....