Susu badan

Nak tanya betul ke ibu yg lahir secara c-zer susu badan lebih sikit dari yg lahir normal? #ingintahu

15 Balas

tak betul. susu badan sudah terhasil sejak usia kandungan kita 16minggu dan penghasilan susu badan adalah mengikut demand baby kita. xde kena mengena dgn cara kita bersalin. boleh join group fb breastfeeding, boleh follow ramai lactation counselor dkt page dorang. dorang share ilmu free je utk kita☺️