minum teh halia

hi nak tanya, betul ka minum teh halia boleh kurangkan rasa loya?, takda side effect apa ka?,

3 Balas

Boleh cuba ubat VELOXIN. Blh beli di farmasi. Ubat ni membantu bagi sesiapa yg loya, mual, muntah n pening. Mabuk kereta pun blh Teh minuman berkafein jgn minum sis. Nanti HB drop

ya boleh, kalau saya pregnant msti tekak ni loya..minum susu pun xboleh terima..tp jgn kerap sagt ye..sebab boleh mengganggu HB nanti

3y ago

tuh la dulu boleh minum susu, skrg tekak tak boleh langsung terima. kira nak minum teh halia ni kena selang seli la ea?,

Boleh