Berat kandungan

Hi, nak Tanya .. berat baby sy checkup tdi kurang memuaskan .. mcm mn nak tambah berat baby ya? Lagipula sy gdm on dc .. skag masuk 36w2d ..terima kasih yg sudi jawap🌹

9 Balas

minum milo susu waktu pagi. takpun minum susu pisang. kalau berat tak naik jugak risau baby kecik kena beranak awal. tapi kalau doktor kata normal. jangan risau. macam saya gdm on dc jugak. kandungan 30w kena makan ubat tapi doktor bagi seminggu jaa lepas tuu stop terus arahan pakar sebab hypo. berat baby normal ikut usia kandungan. sampai sekarang 36w saya makan manis pun hypo jugak. doktor kata mungkin gula² tuu serap kat baby. risau baby besar. haihh🥲. macam² ya.

12mo ago

tadi scan dah kandungan 36w2d berat baby 3.09kg. doktor kata normal saja berat. saya macam alamakkk😂. risau pulak. kita hypo tapi baby seronok dapat makan manis😂 tapi selagi doktor kata normal. kita pon okey😂. kuasa Allah semoga beranak normal. aaminn 🤲🥰